неделя, 19 август 2012 г.

       Относно iHerb.com


          В продължение на повече от 16 години, от 1996 г. насам, iHerb.com се стреми да разширява възможностите на клиентите си за онлайн пазаруване. Първоначално сайта популяризира ползите от билката жълт кантарион.Оттам идва и името на сайта ( Herb - билка). Сега iHerb.com e световна класа онлайн магазин, който предоставя  широк избор на марки натурални продукти. iHerb предлагат продуктите на едни от най-ниските цени в онлайн пространството. Пазаруването от iHerb понякога излиза 2-3 пъти по-евтино отколкото пазаруването в магазините в България. Освен това всеки нов потребител може да използва код HEV034 за 5$ допълнителна отстъпка  при първа поръчка. Ако първата ви поръчката е на стойност над 40$ допълнителната отстъпка с код HEV034 става 10$ ! 





          iHerb разполага с модерна електронна платформа за търговия, както и с нов склад с размер 360 000 квадратни фута  в Moreno Valley, Калифорния. Тъй като свежеста на продуктите е  абсолютно необходима температурата в склада никога не надвишава 23 градуса по Целзий. Голям хладилник също се използва за  съхранение на термонестабилните продукти ( например пчелното млечице ). 
          За да подпомогнат опазването на околната среда iHerb използват, когато е възможно рециклирани и биоразградими материали за опаковането. 
          Проблеми с транспорта се случват иключително рядко, но ако все пак възникне, iHerb правят всичко възможно, за да разрешат проблема по най-бързия начин. 
          iHerb  никога не продава, отдава под наем или споделя вашата лична и финансова информация. За допълнителна сигурност сайта използва най-новия криптиращ софтуер за защита на вашата лична и финансова информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар